Pikkujoulut, juhlat ja kokoukset Rönnvikissä

1.11.2016
Juho Rönni

Rönnvik on oivallinen paikka yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kokouksille, juhlille ja tilaisuuksille. Viinitilan idylliset puitteet hämäläisessä maalaismaisemassa mahdollistavat jopa 200 hengen tilaisuudet. Ravintolamme emännät loihtivat sopivat tarjoilut, ja päivä täydentyy tilaesittelyllä tai viinipruuvingilla.

Perhejuhlat kuten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat…

Suosittelemme hyödyntämään tunnelmallista ja monikäyttöistä Rönnvikiä idyllisiin perhejuhliin. Olemme saaneet olla osa ihmisten hääjuhlaa, vuosikymmenjuhlaa, kastejuhlaa ja sukukokousta. Rönnvikissä on tekemistä ja kokemista niin aikuisille kuin lapsille. Laadusta kertovat emäntien Rotisseurs-kilvet. Menumme tarjoavat raikkaita maalaismakuja ja perinteisillä resepteillä valmistettuja herkkuja.

Yritysvierailijoille pieniin ja suuriin tarpeisiin

Rönnvik soveltuu monenkokoisiin yritystilaisuuksiin, ja meiltä löytyy kolme erillistä tilaa 10-200 hengen tilaisuuksiin. Järjestä pikkujoulut, illanvietto, tyylikkäät juhlat, asiakastapaaminen, koulutus tai Tyhy-päivä nauttien hämäläisestä maaseutuidyllistä suurkaupungin kupeessa. Hyvin varustellut kokoustilat odottavat valmiina ja tarjoiluissa olemme huomioineet erityistoiveesi. Autamme mielellämme tapahtuman suunnittelussa, mikäli valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy soveltuvaa. Kun haluat erottuvan kokouksen, tule Rönnvikiin!

Ota yhteyttä: