Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Rönnvikin Viinitila on hämäläisen juoma- ja ruokaperinteen tyyssija. Tervetuloa!

VIINIPUOTI

Tilan entiseen sikalaan rakennetusta viinipuodistamme voit ostaa kaikkia Rönnvikin tuotteita. Viinien puhtaat raaka-aineet saadaan omalta ja naapuritiloilta. Tuotevalikoimastamme löydät 15 erilaista viiniä, joista moni on vuosien varrella kruunattu voittajaksi Suomen Tilaviinikilpailussa. Viinien lisäksi valmistamme myös suuren suosion saavuttaneita hiilihapotettuja mietoja juomia, ja yhteistyössä Lepolan tilan kanssa valmistetuja limonadeja. Viinipuodista ja bistron yhteydessä sijaitsevasta talliputiikista voit ostaa myös muita lähi-alueiden tuottajien antimia ja käsityöläisten taidonnäytteitä.

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin täällä.

OLUTPAJA

Nautitko kesäpäivästäsi mieluummin huurteisen oluen kuin pirskahtelevan viinin kera? Rönnvikin Viinitilan yhteydessä sijaitsee myös panimo Olutpaja. Viinipuodista voit ostaa myös Olutpajan käsityönä valmistettuja oluita. Oluenpanotaito on Olutpaja-oluiden perusta – kaikki muu on toissijaista.