Tervetuloa nauttimaan viinitilan kesästä!

Kesä on saapunut pitkän kevään jälkeen ja Rönnvikin viinitilakin avautuu vierailijoille 1.6.! Viinitilallamme riittää tilaa nauttia kesäpäivästä ilman tungosta niin ulkona kuin sisätiloissakin. Toivotamme tervetulleiksi niin vanhat ystävämme kuin ensimmäistä kertaa Rönnvikiin tutustujat!

Kesän uudet näyttelyt

Rönnvikin Tallinvintillä esitellään taas taidetta. 1.6. avautuvassa taidenäyttelyssä esitellään Hattulan Taiteilijaseuran teoksia.

Avoimeen pihakatokseen rakennettu Kamreerin Jalanjäljillä – Tarinoita Rönnvikistä ja tilaviinin valmistuksesta avautuu 15.6. Näyttelyssä pääset kuvien, äänen ja esineiden avulla tutustumaan viinitilan ja viinin valmistuksen historiaan – sekä tilan hyytävimpiin kummitusjuttuihin!

Tallikahvila Pikku-Valakka ja Viinipuoti palvelevat

Tallikahvila Pikku-Valakka palvelee aina viinitilan ollessa auki. Huolellinen hygienia on meille arkipäivää ja pintoja puhdistetaan ahkerasti. Käsidesiä on tietysti tarjolla asiakkaillekin. Tänä kesänä emme toteuta kokouspaketteja, joten tallirakennuksen sadat asiakaspaikat ovat kahvilan käytössä. Niinpä sisätiloissakin mahtuu istumaan väljästi! Sään salliessa mukavinta on tietysti nauttia kesäpäivästä tallin terassilla tai puutarhassamme. Kahvila tarjoilee kaikkia Rönnvikin viinitilan omia tuotteita sekä tilallamme sijaitsevan Berit Sohlberg-Kukon leipomon herkkuja.

Viinipuodistamme löydät niin vanhat suosikkiviinit kuin kevään uutuusjuoma Kamreerin Kullan. 33cl pulloissa myytävä mieto, hiilihapotettu viini on maustettu paikallisista raparpereista tehdyllä mehulla. Viinipuodissa myydään myös muiden lähialueen tuottajien suosikkituotteita.

Lapset viihtyvät leikkipaikalla ja pihapiirissä

Vierailu Rönnvikissä on unohtumaton kokemus myös perheen pienimmille. Pihan leikkipaikka ja metsäinen puroalue tarjoavat puitteet mielikuvituksellisiin seikkailuihin.

Olemme taas kylväneet villikukkia niityllemme, ja kesäkuun puolivälistä eteenpäin niistä pääsee jo keräämään itselleen kimpun kotiinviemisiksi!

Tutustu ihmeessä samalla reissulla myös Makukylän muihin kohteisiin: Maaseutumyymälä Kesänmaku, Suttisen marjatila, Heikkilän Juustola, Villa Hepolahti ja Laitikkalan kyläkauppa ovat kaikki Rönnvikin viinitilan lähellä. Laitikkalasta ja sen lähialueilta löytyy mukavaa tekemistä koko päiväksi.

Tuleva kesä on ennusteiden mukaan kotimaan matkailun kulta-aikaa. Tulethan vierailulle terveenä ja huomioit muut vierailijat. Rönnvikin viinitilalla riittää tilaa nauttia kesäpäivästä!