Tule mukaan kuvakisaan!

Rönnvik on yksi Suomen ensimmäisistä ja suurimmista viinitiloista. Rönnvikin tilaviinit tehdään rakkaudella Sydän-Hämeen lempeissä maisemissa, kultaisten peltojen, sinisten järvien ja vihreiden lehtojen helmassa. Kappale kauneinta Suomea niin kuin laulussa sanotaan. Täällä on meidän mansikkapaikkamme.

Tule meille vierailulle, tallenna kesän kauneimmat hetket kameraasi ja laita kuva mukaan kisaamme!

Kisaan tulleista kuvista valitsemme Rönnvikin väen kanssa voittajan jonka palkitsemme lahjakortilla alan ammattiliikkeeseen sekä herkullisella tuotapaketilla. Näitä et halua missata! 

Kilpailuun voit osallistua digikuvalla. Kuvan tulee olla riittävän suuri ja riittävällä resoluutiolla varustettu (sähköpostitse toimitettavien kuvien maksimikoko 10Mt). Kuvan toivomme toimitettavaksi jpg-muodossa. 

Lähetä kuvasi, maksimissaan 3kpl, sähköpostitse osoitteeseen kilpailut@harvamarketing.fi. Viestin otsikoksi “Pala kauneinta Rönnvikiä”. Ilmoitathan jos et halua että kuvaasi julkaistaan Rönnvikin verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram). Julkaisemme luvan saaneet kuvat aina kuvaajan nimellä varustettuna. 

Kerro toimituksen yhteydessä jotain kuvastasi (/kuvistasi).

Kisa päättyy 16.8.2020, julkistamme kilpailun voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti elokuun 2020 aikana.

Osallistumalla kilpailuun annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten. Tallennamme ja arkistoimme kaikki kilpailuun toimitetut kuvat. Josko toivosimme käyttävämme kuvia muissa Rönnvikiin liittyvissä yhteyksissä, olemme siitä aina yhteydessä kuvaajaan. 

Onnea kisaan!