Rönnvikin viinitastingin kautta matkaat kotimaisen viininvalmistuksen ytimeen. Tai miltä kuulostaisi metsätasting sydänhämäläisen maiseman keskellä, Rönnvikin pILOga tai taide & viini -elämys? Tutustu elämyspaketteihimme alla ja ota yhteyttä!

VIINITASTINGIT

Viinitasting eli viinipruuvinki on maistuva kokemus niin ensikertalaisille kuin vanhoille vieraillekin. Oikeaoppisen viininmaistelun saloihin perehdytään pruuvarin opastuksella, ja maistelussa tutustutaan viiteen erilaiseen tuotteeseen. Pruuvinkiin kuuluu myös tilaesittely ja kierros alkoholinvalmistustiloissa. Kierroksen aikana vieraamme saavatkin kattavasti mielenkiintoista tietoa viineistä, likööreistä ja suomalaisen viinitilan toiminnasta – sekä tietenkin unohtumattomia makuelämyksiä. Samalla annamme vinkkejä siitä, millaisille aterioille ja tilaisuuksiin Rönnvikin eri tuotteet sopivat parhaiten.

KESTO NOIN 45 MINUUTTIA.

Yli 15 hengen ryhmät
24,50 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
375,00 €/ryhmä

VIINI-JUUSTOTASTING

Viini-juustopruuvinki toteutetaan yhteistyössä Rönnvikin naapurissa sijaitsevan Heikkilän juustolan kanssa. Kukin osanottaja saa maistettavakseen kolme eri juustoa ja kolme viiniä – herkullisia makuyhdistelmiä kertyy siis yhteensä yhdeksän. Pruuvari valitsee taidolla ja kokemuksella ryhmälle sopivat viinit, ja juustolasta noudetaan sekä kypsytettyjä juustoja että tuorejuustoja. Esityksen aikana kerrotaan myös laajemmin viinitilan ja juustolan toiminnasta, ja lopuksi vieraillaan alkoholinvalmistustiloissa.

KESTO NOIN TUNTI.

Yli 15 hengen ryhmät
28,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
425,00 €/ryhmä

METSÄTASTING

Metsämaistiaiset on aistikas löytöretki maailmaan, jossa autenttiset maut ja lumoava metsäluonto kohtaavat. Patikoimme oppaan johdolla metsäpolkua, joka johdattaa meidät sydänhämäläiseen metsäviinibaariin maistelemaan paikallisia makuja. Rönnvikin Metsämaistiaiset-pakettiin kuuluu kolmen Rönnvikin viinin maistiaiset (tai tilan omaa limonaadia) ja kolmea erilaista Heikkilän tilan juustoa.

KESTO NOIN 2,5 TUNTIA.

Alle 6 hengen ryhmät
510,00 €

7-12 hengen ryhmät
79,00 €/hlö

Max. ryhmäkoko 12 hlö.

LATAA TUOTEKORTTI

RÖNNVIKIN PILOGA

Rönnvikin pIOLga on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tunti, jossa yhdistyy läsnäolo, oman hengityksen tahtiin harjoittelu, pilateksen ja joogan liikekieli sekä tekemisen ja kokemisen ilo ja aistiminen. Rönnvikin pILOga tuntiin sisältyy maistiainen Rönnvikin tilaviiniä tai tilan omaa limonaadia.

KESTO NOIN 1 TUNTI 15 MIN.

Yli 15 hengen ryhmät
25,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
400,00 €/ryhmä

LATAA TUOTEKORTTI

RÖNNVIKIN TAIDETTA & VIINIÄ

Voit keskittyä fiilistelemään tunnelmaa tai päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen. Tarkoitus ei ole ottaa suorituspaineita – rennosti taiteen parissa kaikki oppivat varmasti jotain uutta. Jokainen tekee oman työn (30×30), jonka saa kotiinsa muistoksi. Näin jokainen pääsee itse visioimaan ja maalaamaan. Rönnvikin taidetta & viiniä kokonaisuuteen sisältyy maistiainen Rönnvikin tilaviiniä tai tilan omaa limonaadia.

KESTO NOIN KAKSI TUNTIA.

Yli 15 hengen ryhmät
42,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
660,00 €/ryhmä

LATAA TUOTEKORTTI

VÄÄNNETÄÄN RAUTALANGASTA SYDÄMIÄ

Tehdään rautalangasta kikkuraisia sydämiä ja koristellaan ne helmillä. Sydämien vääntäminen on mukavaa puuhaa ja onnistuu vaikket olisi aiemmin vääntänyt rautalangasta. Rönnvikin väännetään rautalangasta sydämiä -kokonaisuuteen sisältyy maistiainen Rönnvikin tilaviiniä tai tilan omaa Rönnvikin limonaadia.

KESTO NOIN 1,5 TUNTIA.

Yli 15 hengen ryhmät
40,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
600,00 €/ryhmä

LATAA TUOTEKORTTI

RÖNNVIKIN RISTEILY

M/ S Kulkuri vie unohtumattomalle sisävesiristeilylle tilan omalta laiturilta. Koe Kyllönjoki, joka on Pälkäneen kunnan suuria nähtävyyksiä. Mutkittelevalla joella on mittaa kaksi kilometriä ja se yhdistää Ilmoilanselän ja Pinteleen. Joessa on myös saaria ja se on suurelta osin hyvin rehevä, jopa viidakkomainen.

Laivaan mahtuu 65 matkustajaa – sisäpaikkoja on kahdessa salongissa yhteensä 45 ja tämän lisäksi kansitilaa on parille kymmenelle.

Kahden tunnin risteily 1 000 € / pyydä tarjous omalle räätälöidylle tilaisuudelle.