KATSO VALIKON ALAOTSIKOT

Rönnvikissä käy vuosittain yli 10 000 matkailijaa. He ovat yksittäisiä reissaajia, isompia ryhmiä, yritysvieraita sekä perhejuhlavieraita. Rönnvikin tilalta löytyy jokaiselle jotain.

YKSITTÄISILLE MATKAILIJOILLE SYLILLINEN MIELENKIINNON KOHTEITA

Yksittäisiä matkailijoita houkuttaa useimmiten viinipuoti, tunnelmallinen tallikahvila sekä kesäisin järjestettävät taidenäyttelyt. Käy rauhoittavalla kävelyllä metsän siimeksessä, piipahda Makukylän muissa kohteissa tai heitä vaikka pyörälenkki hämäläisissä maisemissa. Lapsille Rönnvikissä on leikkipuisto, kun taas aikuisemmille on tarjolla uniikkeja suomalaisia viinejä, liköörejä ja vakevämpiä tuotteita.

RYHMÄMATKAILIJOILLE MONIPUOLISESTI

Ympäri vuoden palveleva Rönnvik on erilainen, idyllinen ja helppo matkailukohde aivan Etelä-Suomen suurimpien kaupunkien kupeessa. Viinipuoti, lähiruokaideologiaa painottavat ravintolapalvelut sekä tilan esittelyt ja viini- ja juustotastingit houkuttelevat Rönnvikiin. Kesäkauden vaihtuvat näyttelyt tuovat taiteen keskelle maaseutuidylliä.

YRITYSVIERAILIJOILLE PIENIIN JA SUURIIN TARPEISIIN

Rönnvik soveltuu monenkokoisiin yritystilaisuuksiin, ja meiltä löytyy kolme erillistä tilaa 10-200 hengen tilaisuuksiin. Rönnvikissä voi pitää asiakas- tai henkilöstöpäivän tai vaikka kesäkekkerit. Autamme mielellämme tapahtuman suunnittelussa, mikäli valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy soveltuvaa.

PERHEJUHLAT KUTEN HÄÄT, SYNTYMÄPÄIVÄT, SUKUJUHLAT

Suosittelemme hyödyntämään tunnelmallista ja monikäyttöistä Rönnvikiä idyllisiin perhejuhliin. Olemme saaneet olla osa ihmisten hääjuhlaa, vuosikymmenjuhlaa, kastejuhlaa ja sukukokousta. Rönnvikissä on tekemistä ja kokemista niin aikuisille kuin lapsille. Halutessasi voit varata meiltä tilat jopa 200 hengen juhlalle.