RÖNNVIKISSÄ TIEDÄT OLEVASI AINA TOIVOTTU VIERAS

Ympäri vuoden palveleva Rönnvik on idyllinen ja mieleenpainuva matkailukohde aivan Etelä-Suomen suurimpien kaupunkien kupeessa. Viinipuoti, lähiruokaideologiaa painottavat ravintolapalvelut sekä tilan viinitastingit ja muut elämyspalvelut houkuttelevat vieraat Rönnvikiin. Kesäkauden vaihtuvat näyttelyt tuovat taiteen keskelle maaseutuidylliä.

Järjestä illanvietto, tyylikkäät juhlat, asiakastapaaminen, koulutus tai Tyhy-päivä nauttien hämäläisestä maaseutuidyllistä. Kokous- ja juhlatiloihimme mahtuu yhteensä jopa 170 vierasta. Tarjoilussa sekä muissa järjestelyissä otamme aina huomioon erityistoiveesi.

Tilan vanhaan talliin on remontoitu tyylikkäät kokoustilat:

  • Valkoinen sali 72 hlö
  • Sininen sali 60 hlö
  • Kamreerin vintti 20 hlö

Kokouspäivän kruunaa viinipruuvinki, jonka aikana maistellaan tilan palkittuja marjaisia viinejä ja tutustutaan aitoon hämäläiseen maalaiselämään. Tutustu esittelypaketteihimme täällä. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme järjestää tilalla myös erilaisia kiinnostavia elämyspalveluita. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:

Mervi Ruohonen
Puh: 050 555 2633
Email: mervi@ronnvik.com

KOKOUSPAKETIT

Viinitilan tuotteet, ravintolan lähiruokaherkut sekä kokeneet asiakaspalvelun ammattilaiset luovat onnistuneet puitteet tapahtumallesi. Tutustu kokouspaketteihimme täällä. Mikäli paketeistamme ei löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, niin räätälöidään yhdessä sellainen.