Rönnvikin tapahtumia kesällä – lue lisää!

Rönnvikissä on kesällä monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia – lue alta lisää:

Tilalla elävää musiikkia

  • la 1.7. klo 13-17, haitarimusiikkia Jouni Lyly-Yrjänäinen
  • la 8.7. klo 14-17, trubaduuri Juho Varjokoski
  • la 15.7. klo 13-17 haitarimusiikkia Jouni Lyly-Yrjänäinen
  • la 22.7. klo 14-17 trubaduuri Juho Varjokoski
  • la 29.7. klo 13-16 Fredi Heinämäki -duo

Jooga- ja äänimaljarentoutus

Ke 19.7. ja ke 26.7. klo 11-12, Jooga- ja äänimaljarentoutus viinitilan pihassa, sateen sattuessa tallinvintillä. 10 e/ hlö. Ennakkoilmoittautumiset 0400 971 672/ Minna-Maarit.

Vuoden Luontokuva -näyttely

Rönnvikin tallinvintillä on kesällä esillä upea Vuoden Luontokuva -näyttely.

Pe 21.7. klo 12-16 valokuvaaja Mia Surakka esittelee teoksiaan. Mia kertoo kuvien taustasta, miten hän kuvaa ja silkkiuikkujen soidinmenoista sekä niiden pesintäjutuista. 

Mia on ammattivalokuvaaja ja lintukuvaukseen erikoistunut luontokuvaaja Tampereelta.  Mia kuvaa pääasiallisesti lintuja, mutta myös luontoa monipuolisesti, mm. nisäkkäitä ja maisemia. 

Ke 2.8. klo 18-20 on vuorossa valokuvaaja Antti Strangin Luolamiehen Klaani -luontokuvatapahtuma. Antti on Vuoden Luontokuva 2022 -voittaja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Antti tuo piilottelevan ja salamyhkäisen peukaloisen Rönnvikiin kuvaesityksen ja kuvataulujen muodossa. Hän esittelee peukaloisen – Suomen toiseksi pienimmän linnun – elämää keväästä loppukesään ja soitimesta poikasten ensimmäiseen yöhön kotimetsässään.

Esityksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus ostaa signeerattuja taidevedoksia.

Näin Antti luonnehtii tulevaa esitystään: Kuvaesitykselläni haluan kertoa suhteestani peukaloiseen ja valottaa vuosia jatkunutta kuvausprojektia. Esitys kertoo kuvien taustoista ja tuo esiin peukaloisen käyttäytymispiirteitä, joita ei välttämättä lintukirjoista löydy. Peukaloisen ohella tarinassani esiintyy sen reviirin liepeillä eläviä muita lajeja kanahaukasta pyyhyn ja puukiipijästä pohjantikkaan.

La 5.8. Viinijuhlat klo 11-19

  • The Voice of Finland -voittaja Markus Salo viihdyttää
  • Bistron herkullista ruokaa sekä tilan omia viinejä ja oluita sisällä ja ulkona