Viinitilalla trubaduuri lauantaisin

Heinäkuussa lauantaisin viinitilan bistrossa (terassilla tai sateen sattuessa sisällä) musiikkia – tervetuloa!

Trubaduuri esiintyy klo 13-17.

Janne Laurila, lauantai 6.7.

Hank Nero, lauantai 13.7.

Hermes Tuomisto, lauantai 20.7.

Marko Stenari Stenström, lauantai 27.7.

Hank Nero

Hank Nero kutsuu tyylilajiaan nimellä härmäamericana, joka on bluesista, countrysta ja rock’n rollista syntynyt rootskeitos. Keikkasetti sisältää myös omia biisejä Hankin kahdelta levyltä. Löytyypä repertoaarista suomalaista kaihoa ja bossa novaakin. ”Suomen J. J. Caleksi” aikanaan ristitty Hank on vihkiytynyt myös kaikenlaisten slidekitaroiden saloihin, joista  

Janne Laurila 

Vuosituhannen taitteesta saakka lavoja kiertänyt Janne Laurila tunnetaan komean kuulaasta äänestään ja heittäytyvästä esiintymisestään. Vuodesta 1999 omaa musiikkiaan julkaissut Laurila on levyttänyt pääasiassa suomen kielellä sitten ensimmäisen soololevynsä ”Kultaisia pisteitä” (2009). Trubakeikoillaan Laurila esittää myös monipuolisesti lainaohjelmistoa Johnny Cashista Roy Orbisoniin ja Tapio Heinosesta Tuomari Nurmioon. Lauluntekijänä useita levyjä julkaissut Janne Laurila on keikkaillut vuosituhannen taitteesta lähtien. Vahvasta lauluäänestään tunnettu Laurila esittää oman tuotantonsa lisäksi monipuolisesti lainaohjelmistoa, joka yltää kantrista rockiin ja iskelmästä popimpaankin materiaaliin!

Hermes Tuomisto 

Hermes 1MB (OneManBand) on yhden miehen orkesteri. Monipuolinen ohjelmisto pitää sisällään perinteistä pop/rockia, juurevampaa countryä/bluesia, unohtamatta kepeämpää jazz/lattari osastoa. Laulukielinä englanti ja suomi. Biisilistoja varioidaan tilaisuuden mukaan. Hermes varioi covereita omalla tyylillään, joten tutut biisit on yleensä tuunattu päivän versioiksi. Oman lisänsä versiointeihin tuovat myös jalkaperkussiot, huuliharppu ja kazoo.

Marko ”Stenari” Stenström 

Stenari on aito country-mies. Hän sai country-kärpäsen pureman jo nuorena poikana käytyään ensi kerran USA:ssa vanhempiensa kanssa. Stenari soittaa aitoa country-musiikkia alkuperäiskielellä. Stenarilla on vahva ja lämmin, miehekäs ääni ja hän säestää itseään kitaralla. Hänen ohjelmistossa on n. 350 countrymaailman suurta hittiä. Lauluja on mm. Johnny Cashilta, Willie Nelsonilta, Kris Kristoferssonilta, Dolly Partonilta, Merle Haggardilta sekä muilta suurilta country-legendoilta. Ohjelmistossa on myös kuitenkin lauluja, jotka tunnetaan paremmin muista musiikkigenreistä esitettynä countrytyyliin

Yksi asia on kuitenkin betoniin valettu. Ilta on täynnä countrya ja tunteita. Stenarin mukaan countrybiisin tuntee siitä, että surullisemmassakin kappaleessa on ainakin hitunen iloa ja päinvastoin. Illan aikana kuullaan niin intiimejä hitaita kappaleita kuin nopeampia hillbilly-tyylisiä ilotteluja.